Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Sanatorium Uzdrowiskowe "CHEMIK" Ciechocinek

Adres obiektu Widok 13, 87-720 Ciechocinek
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Urszula M.
Dodano: 2018-02-05
Pobyt od: 2018-01-03 do 2018-01-24 IP: xx.47.230.104
 
 
  

Same superlatywy !!! Byłam styczniu 2018r i będę chciała tam jeszcze wrócić kiedyś, możne latem. Tak miłego personelu jeszcze nie spotkałam w żadnym sanatorium. Jedzonko pycha-dużo i smacznie. Mnóstwo atrakcji, każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje czyste, pachnące ,codziennie sprzątane. Okolica piękna , nic tylko wypoczywać i korzystać z zabiegów. Było bardzo miło !!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2018-02-07 11:48:42
Dziękujemy za miła opinię! To dla nas wielka satysfakcja, kiedy Goście są zadowoleni z naszych usług. Serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy.
 
 

Danucha
Dodano: 2017-08-09
Pobyt od: 2017-08-10 do 2017-08-11 IP: xx.253.186.20
 
 
    

Same superlatywy !!! Byłam w lipcu i w przyszłym roku wrócę. Tak miłego personelu jeszcze nie spotkałam w żadnym sanatorium. Jedzonko pycha-dużo i smacznie. Mnóstwo atrakcji, każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje czyste, pachnące ,codziennie sprzątane. Okolica piękna , nic tylko wypoczywać i korzystać z zabiegów.


 
 

Kasia
Dodano: 2016-02-04
Pobyt od: 2015-12-29 do 2016-01-03 IP: xx.252.146.253
 
 
 

Witam, byłam w tym samym czasie na wypoczynku w Sanatorium Chemik. Nie zgodzę się z moim poprzednikiem. Bal Sylwestrowy 5+! Pani Bożenka bardzo się starała. Stołówka bardzo ładnie urządzona, wyżywienie smaczne i bardzo urozmaicone, jedyny minus - zbyt dużo. Panie kelnerki biegały po całej stołówce i sprawdzały czy komuś czegoś nie brakuje. Nie mam zastrzeżeń do pokoi - czyste, schludne.Pozdrawiam i wszystkim polecam.


 
 

Staszek Mincer
Dodano: 2015-11-19
Pobyt od: 2015-11-02 do 2015-11-16 IP: xxx.19.221.27
 
 
    

Właśnie wróciłem z dwutygodniowego pobytu. Bardzo dobra cena, usługi bez zarzutów. Dobre zabiegi, wyżywienie, przytulny pokój. Wracam na wiosnę. Pozdrawiam przemiły personel!


 
 

Teresa B.
Dodano: 2015-07-09
Pobyt od: 2015-06-28 do 2015-07-05 IP: xx.128.33.132
 
 
    

Zwykle nie zabieram głosu w internecie, ale jak czytam komentarz Zuzanny to zastanawiam się, czy aby myślimy o tym samym sanatorium Chemik w Ciechocinku. Znam różne ośrodki, i m.in. Chemik i uważam, że pod każdym względem to dobre sanatorium. Przytulnie, czysto i jakoś nigdy nic mi nie śmierdziało. Super baza zabiegowa i bez przesady, ale bardzo dużo różnych zabiegów, jadalnia z przesmacznym jedzonkiem. A i obsłudze też nic nie można zarzucić - kompetentny i życzliwy personel na czele z cudowną Panią Bożenką od imprez. Z czystym sumieniem mogę polecić! A zaparkować auto zawsze można w mieście, pewnie ze 3 ł za godzinę :)


 
 

w.g.
Dodano: 2015-03-27
Pobyt od: 2015-02-11 do 2015-03-11
 
 
 

Byłem w tym obiekcie na przełomie lutego i marca 2015 i oceniam wysoko, obsługa bardzo miła i fachowa, wyżywienie b. smaczne, mnóstwo atrakcji. Szkoda ,ze nie ma basenu solankowego i kąpieli borowinowych


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Ciechocinek w przewodniku

Tężnie solankowe

Ciechocinek – najsłynniejsze uzdrowisko w Polsce

Od wielu dziesięcioleci położony na Kujawach Ciechocinek słynie ze swoich leczniczych właściwości.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie