Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Sanatorium Uzdrowiskowe "CHEMIK" Ciechocinek

Adres obiektu Widok 13, 87-720 Ciechocinek
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Urszula M.
Dodano: 2018-02-05
Pobyt od: 2018-01-03 do 2018-01-24 IP: xx.47.230.104
 
 
  

Same superlatywy !!! Byłam styczniu 2018r i będę chciała tam jeszcze wrócić kiedyś, możne latem. Tak miłego personelu jeszcze nie spotkałam w żadnym sanatorium. Jedzonko pycha-dużo i smacznie. Mnóstwo atrakcji, każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje czyste, pachnące ,codziennie sprzątane. Okolica piękna , nic tylko wypoczywać i korzystać z zabiegów. Było bardzo miło !!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2018-02-07 11:48:42
Dziękujemy za miła opinię! To dla nas wielka satysfakcja, kiedy Goście są zadowoleni z naszych usług. Serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy.
 
 

Danucha
Dodano: 2017-08-09
Pobyt od: 2017-08-10 do 2017-08-11 IP: xx.253.186.20
 
 
    

Same superlatywy !!! Byłam w lipcu i w przyszłym roku wrócę. Tak miłego personelu jeszcze nie spotkałam w żadnym sanatorium. Jedzonko pycha-dużo i smacznie. Mnóstwo atrakcji, każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje czyste, pachnące ,codziennie sprzątane. Okolica piękna , nic tylko wypoczywać i korzystać z zabiegów.


 
 

Teresa B.
Dodano: 2015-07-09
Pobyt od: 2015-06-28 do 2015-07-05 IP: xx.128.33.132
 
 
    

Zwykle nie zabieram głosu w internecie, ale jak czytam komentarz Zuzanny to zastanawiam się, czy aby myślimy o tym samym sanatorium Chemik w Ciechocinku. Znam różne ośrodki, i m.in. Chemik i uważam, że pod każdym względem to dobre sanatorium. Przytulnie, czysto i jakoś nigdy nic mi nie śmierdziało. Super baza zabiegowa i bez przesady, ale bardzo dużo różnych zabiegów, jadalnia z przesmacznym jedzonkiem. A i obsłudze też nic nie można zarzucić - kompetentny i życzliwy personel na czele z cudowną Panią Bożenką od imprez. Z czystym sumieniem mogę polecić! A zaparkować auto zawsze można w mieście, pewnie ze 3 ł za godzinę :)


 
 

gliklich
Dodano: 2014-08-22
Pobyt od: 2014-07-31 do 2014-08-21
 
 
 

Bylismy na 3 tygodniowym pobycie ze skierowania z NFZ i jesteśmy b. zadowoleni. Był to nasz 3 ci wyjazd sanatoryjny ,ale trzeba przyznać ,że najlepszy. Były to dla nas takie super wczasy jak za "komuny" ,na uznanie zasługuje pani Bożenka kaowiec ,która kocha ludzi i zawsze sie starała aby każdy był zadowolony.Były wieczorki,spotkania kulturalne, pogadanki zdrowotne itp. Organizowane były wycieczki do Lichenia,Torunia Ostrowąsa, Nieszawy, chełmna .Jedzenie naprawdę smaczne i duzo i b. urozmaicone ,obsługa b. miła i sedeczna


 
 

Lucyna J.
Dodano: 2012-12-18
Pobyt od: 2012-11-21 do 2012-12-19
 
 
    

Witam!!!nie zauważyłam wiele opinii o sanatorium Chemik w Ciechocinku więc postanowiłam napisać kilka zdań . Cały Personel w Chemiku bardzo miły ,lecz trzeba wyróżnić tutaj panią Bożenkę(KO)przemiła i cudowna osoba zawsze uśmiechnięta , miła, ciepła oraz serdeczna ,posiłki bardzo smaczne, kelnerki miłe i uczynne . Dwa razy w tygodniu wieczorem można było skorzystać z wieczorku tanecznego- byłam z mężem i wybawiliśmy się za wszystkie czasy ,pan Marcin spisywał się cudownie przemiły człowiek profesjonalnie przygrywał nam do tańca .Oczywiście nie można pominąć pań z Sali gimnastycznej(Dorotka, Maryla i Ewa )rewelacyjne kobiety zawsze serdeczne i pomocne choć czasem dostaliśmy wycisk ale to było z uśmiechem i serdecznością . Warunki socjalne dobre pani Ania uczynna i miła . Cała baza zabiegowa jest na miejscu a to jest naprawdę ważne . Atrakcji też nie brakowało, były wycieczki ,spotkania ,koncerty, pokazy…. Samo miasteczko śliczne, park ,tężnie , grzybek wszystko piękne, ale uważam że latem wszystko to jest o wiele ładniejsze i urzekające nie narzekaliśmy i cieszymy się że mogliśmy spędzić tutaj tak cudowny czas ( mówią ze pierwsze sanatorium pamięta się i miło wspomina ) wiem że tak będzie :))). Pozdrawiam


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Ciechocinek w przewodniku

Tężnie solankowe

Ciechocinek – najsłynniejsze uzdrowisko w Polsce

Od wielu dziesięcioleci położony na Kujawach Ciechocinek słynie ze swoich leczniczych właściwości.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie